Autokoulu Espoossa

Ajokorttipalvelut

Palvelut ajokortillisille ja muut autokoulupalvelut

Refresher-ajotunnit

Onko ajotaitosi päässyt ruostumaan tai jännitätkö ajamista? Kaipaisitko muutamaa ajotuntia liikenneopettajan kanssa, jotta uskaltaisit taas palata auton rattiin pitkäksi venyneen ajotauon jälkeen? Tai haluatko ajaa yksittäisiä lisäajotunteja Street Smarts autokoulussa?

Olemme auttaneet paljon vastaavassa tilanteessa olleita kuljettajia pääsemään eroon peloistaan ja jännityksestä tai saamaan varmuutta itsenäisenä ja turvallisena kuljettajana. Älä epäröi ottaa yhteyttä, sillä ruosteet saadaan kyllä harjoittelun kautta pois ja sinut takaisin kuljettajan istuimelle! Autamme mielellämme ja etenemme ajotuntien määrän ja sisällön osalta toiveittesi mukaan. Monesti esimerkiksi 3-5 ajotuntia on auttanut saamaan kuljettajan ajoruosteet karistettua, toki eteneminen on yksilöllistä ja riippuu paljon aiemmasta ajotaustasta ja rohkeudesta jatkaa harjoittelua. Tarjoamme ”Refresher-ajotunteja” manuaali- tai automaattivaihteisella autolla seuraavasti:

Ajotuntien kappalehinta muuttuu harjoitusten edetessä
edullisemmaksi, mitä enemmän harjoittelet – siihen kannustamme, sillä ajamaan oppii harjoittelemalla ja kaikki oppi on kuljettajan ja liikenteen parhaaksi! Ilmoittautua voit esimerkiksi olemalla yhteydessä toimistoomme tai tulemalla käymään aukioloaikoinamme Otaniemen toimistollamme!

Vapaaehtoinen ajokyvyn arviointi ja testaus

Onko lääkärisi pyytänyt liikenneopettajan kirjallista arviota ajotaidostasi lääkärin päätöksenteon tueksi ajo-oikeuttasi koskien ja tarvitset sellaisen autokoululta?

Terveysperustainen ajotaidon arviointi tapahtuu liikenneopettajan valvonnassa manuaali- tai automaattivaihteisella autokouluautollamme. Arvioinnin perustana toimii lääkärin antamat ennakkotiedot ja arviointi tehdään ajetun ajotunnin (50 min) perusteella. Lääkäri voi halutessaan olla mukana seuraamassa arviota.

Testi on vapaamuotoinen ja yksilöllinen, joten käymme ennen ajoa keskustelun kuljettajan omasta ajotaustasta ja hänen vahvuuksistaan ja kehityskohteistaan. Ajoreitti ajetaan normaalissa liikennevirrassa Espoon alueella, lähtöpaikkana toimii Otaniemen toimistomme Aalto-yliopiston metroasemalla. Kirjallisen arvioinnin/lausunnon annamme 1-2 työpäivän sisällä ajotunnista ja voimme halutessa toimittaa yhden kappaleen myös suoraan lausuntoa pyytäneelle lääkärille. Hinta palvelulle on 199 euroa.

Ilmoittautua voit esimerkiksi olemalla yhteydessä toimistoomme tai tulemalla käymään aukioloaikoinamme Otaniemen toimistollamme! Toimistolle tullessa pyydämme ottamaan mukaan mahdolliset lääkärin antamat lähete-/esitiedot, jotka lääkäri on pyytänyt toimittamaan liikenneopettajalle.

Ajokokeessa käynti autokouluautolla

Ajokortin uusintaa, uusintakoetta tai muusta syystä kokeessa käyntiä varten saat meiltä laadukkaan manuaali- tai automaattivaihteisen autokouluauton käyttöösi Ajovarmalla suoritettavaa ajokoetta varten.

Ennen kokeen alkua ajetaan minimissään yksi (1) ajotunti (50 min), jonka jälkeen auto on käytettävissä ajokokeen ajan (60 min), eli kustannus alkaen 208 euroa (119 e + 89 e). Mahdolliset viranomaismaksut määräytyvät Ajovarman/Traficomin hinnaston mukaan.

Ilmoittautua voit esimerkiksi olemalla yhteydessä toimistoomme tai tulemalla käymään aukioloaikoinamme Otaniemen toimistollamme!

Teoriakokeeseen harjoittelu ja erilaiset oppimateriaalit

Voimme tarjota käyttöösi erilaisia sähköisiä oppimateriaaleja teoriakokeeseen harjoittelua varten. Vaihtoehtoina mm. teoriatunnit, harjoitusteoriakoe (Netreeni, jolla voit harjoitella vastaavanlaista teoriakoetta, joka suoritetaan Ajovarmalla), sähköinen oppikirjamateriaali (kirjana toimii Turvallisuutta Teille), itseopiskelumateriaaleja ja sparrausapua teoriakokeeseen. Kysy lisää toimistoltamme!