Autokoulu Espoossa

Kalusto

Ajokalustomme

Arvostamme ajamisen iloa, joten ajo-opetuskalustonamme toimii BMW:n laadukkaat 1-sarjan henkilöautot. Käytössä on sekä manuaali- että automaattivaihteiset opetusautot. Opettajillamme on hyvät työvälineet ja edellytykset auttaa sinua viereiseltä etuistuimelta, joten ei hätää – pärjäämme hyvin yhdessä!

Kalustoomme kuuluu myös Simumak-ajosimulaattori, jolla voit harjoitella toimiston rauhassa. Ajosimulaattori ei täysin korvaa autolla ajoa, mutta tukee oppimista tarjoamalla laadukkaat liikenneympäristöt ja harjoitusvalikoiman, joita aina ei edes pääkaupunkiseudun monipuolisessa liikenteessä saada välttämättä simuloitua. Simulaattorilla harjoittelu alentaa ajokortin ajamisen kokonaiskustannuksia, mutta siinä auttaa myös hyvät, itsenäiset oppimistaidot. Meillä opettaja on aina läsnä simulaattorilla harjoitellessasi, joten olemme apunasi myös simulaattoriajotunnin aikana.

Ajokokeeseen mennään samalla autolla, jolla harjoittelet autokoulun ajan, joten jännitys kokeessa on varmasti pienempi, kun tunnet jo hyvin ajoneuvon, jolla suoritat ajokokeen.